Отборът на Дунав (Русе) победи с 1:0 като гост Беласица в мач от осмия кръг на Втора

...
Отборът на Дунав (Русе) победи с 1:0 като гост Беласица в мач от осмия кръг на Втора
Коментари Харесай

Футболистите на Дунав почетоха паметта на загиналото от мълния дете

Отборът на Дунав (Русе) победи с 1:0 като гост Беласица в мач от осмия кръг на Втора лига. Единственото попадение означи ветеранът Мирослав Будинов в 39-ата миниута. С триумфа си през днешния ден " драконите " събраха актив от 12 точки и към този момент заемат осма позиция в класирането. Домакините от Петрич от своя страна остават с осем и са на 13-о място.

След мача всички футболисти на Дунав уважиха паметта на починалото 11-годишно дете от гръмотевица по време на подготовка в Русе предходната седмица. Те позираха с фланелка " Венци, вечно един от нас! " от съблекалнята на стадиона в Симитли, където се организира дуелът с Беласица. Голмайсторът Будинов  бе облякъл фланелка с този надпис.

Междувременно във ФК Дунав е разгласен печал, като тренировките и мачовете в детско-юношеската школа са спрени до второ разпореждане.

" ФК Дунав е в печал, като това ще се отрази на цялостната ни връзка в обществените медии и публични медии, която ще бъде извънредно обрана и лимитирана.

Ситуацията се отрази и на календара с мачове. На този стадий е ясно, че всички срещи в детско-юношеската школа са отсрочени, като това включва и Дунав II. Тренировъчните занятия са от

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР